Vakmanschap en kwaliteit

De dienstverlening van Zweegers OnderhoudsGroep kent twee belangrijke peilers: vakmanschap en techniek. Vakmanschap garanderen wij door de kennis, ervaring en opleiding van onze medewerkers. De techniek waarmee zij werken komt voort uit een constant proces van innoveren en verbeteren.

Elke medewerker van Zweegers krijgt een interne opleiding. Op basis van vaardigheden en interesses wordt vervolgens een groeiplan opgesteld, om bepaalde vakbekwaamheden verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan specialistische kennis op het gebied van koeltechniek of luchtbehandeling. Door deze aanpak kunnen wij optimale kwaliteit garanderen en hierdoor zijn en blijven onze medewerkers gemotiveerd en betrokken.

De techniek die wij inzetten gaat altijd uit van kwaliteit. Dat houdt in dat wij met de meest geavanceerde machines en procedes werken. In veel gevallen betreft dit bovendien eigen innovaties of de doorontwikkeling en verbetering van bestaande machines en technieken. Een voorbeeld hiervan is ons unieke procédé om uiterst effectief rookgaskoelers te reinigen. Tevens hebben wij het verwijderen van kauwgom middels stoom verder vervolmaakt en passen wij voor de reiniging van roltrappen de meest moderne machines toe. Een bedrijfsvisie die resulteert in de meest optimale oplossing voor elk reinigingsvraagstuk.

Certificering
Zweegers OnderhoudsGroep beschikt over de volgende certificaten:

  • ISO9001
  • Stek
  • VCA
  • OSB Keurmerk
  • OSB Glas & Gevel 
Certificering Zweegers Onderhoudsgroep

Zelfverklaring Code Verantwoord marktgedrag 2016

> Lees meer